BATON LIOFILIZOWANY
jabłkowy 9g

5,00 

4 w magazynie

Inni kupili również
Opakowanie ekologicznych płatków śniadaniowych z postaciami zwierząt i tłem dżungli, produkty bio.

5,90 

Dodaj do koszyka
Opakowanie z mieszanką orzechową w brązowej torebce z okienkiem, widok z przodu.

Zakres cen: od 15,90 zł do 29,90 zł

brak w magazynie Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Opakowanie ekologicznych chipsów ziemniaczanych z solą morską Trafo, 125g. Bio przekąska ręcznie smażona.

12,90 

Dodaj do koszyka
Tradycyjny sękacz zapakowany w przezroczystą folię, prezentujący złociste wypustki ciasta.

Zakres cen: od 63,60 zł do 126,00 zł

Wybierz opcje Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu

Baton liofilizowany jabłko FRUPP


FRUPP jabłko to lekki, chrupiący baton wykonany wyłącznie z owoców, bez dodatku cukru, konserwantów ani sztucznych składników. Powstaje w procesie liofilizacji, czyli suszenia w niskiej temperaturze, co pozwala zachować naturalny smak, aromat i wartości odżywcze jabłek.

To idealna, zdrowa przekąska dla dzieci i dorosłych – do szkoły, pracy, na spacer lub jako szybki snack w ciągu dnia.

Dlaczego warto sięgnąć po FRUPP?

  • 100% polskich jabłek
  • bez dodatków, konserwantów i polepszaczy
  • lekkostrawny i bogaty w błonnik
  • chrupiący i aromatyczny – smakuje jak świeże jabłko 
  • odpowiedni dla dzieci, wegan i osób na diecie 
  • nie brudzi rąk 

Dodaj do koszyka i chrup naturalnie z FRUPP.

Informacje dodatkowe

Skład

jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal Tłuszcz: 0, 2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 69 g w tym cukry: 51 g Błonnik: 28 g Białko: 0, 7 g Sól: 0, 02 g Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Alergeny

Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

Producent

CELIKO (batony, galaretki, muffiny)

Kraj produkcji

Polska

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „BATON LIOFILIZOWANY
jabłkowy 9g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *